Campinggadget nummer 1: een elektrische vliegenmepper

elektrische vliegenmepper

Gebruik een elektrische vliegenmepper om vliegen eenvoudig te doden. Een onmisbaar item als je van kamperen houdt of geregeld op de camping te vinden bent. Of je nou met de tent, camper of caravan weg bent, kamperen doe je vaak in de natuur. En daar zijn nou net de meeste insecten. Om rustig te kunnen genieten van je welverdiende vakantie is het handig om altijd een elektrische vliegenmepper bij je te hebben. Je hoeft niet op jacht om alle vliegen in je omgeving te doden, maar als er een in je omgeving zit waar jij je aan stoort dan kun je deze uit de lucht halen met een elektrische vliegenmepper.

Een vrolijk gezicht geeft overal licht

Met een vliegenlamp voorkom je dat veel vliegen op dezelfde plek gaan rondvliegen. Vliegen houden van licht en als jij gezellig in de tent zit met een lampje aan, vliegen er vaak om de lamp tal van insecten rond. Dit is natuurlijk erg vervelend en kan de nodige irritaties met zich mee brengen. Als je ook zorgt dat je een vliegenlamp ophangt, zullen de vliegen eerder daar heen gaan, door het ultraviolette licht. Vervolgens worden ze door de elektriciteit gedood en dat zorgt ervoor dat jij er geen last meer van hebt.

Een allergische reactie voorkomen

Sommige mensen zijn, naast dat ze het pijnlijk en vervelend vinden, ook nog hartstikke allergisch voor steken van wespen. Behalve een stekende pijn en een bultje kan de huid ernstig opzwellen of er kunnen koorts en andere griepverschijnselen ontstaan. In zo’n geval kan het ook rust bieden om een elektrische vliegenmepper bij je in de buurt te hebben zodat je de wespen eenvoudig kan doden voordat je gestoken wordt. Doordat je direct raakt, voorkom je ook dat je de wesp eerst boos en dus agressief maakt.

Aanbevolen artikelen